Rólunk írták

Ezt írták rólunk. Köszönjük :)

RED CARPET

RED CARPET

2016. tavaszán a Csizmásban forgatott a Red Carpet magazinműsor. Torres Dani mutatta be gyermekeknek készült dalait. A kisfilmben a Kerékgyártó Óvoda piros csoportos óvodásai élvezik a zenét.

PORT.HU

PORT.HU

"A világos, tágas terekben a gyermekek Csizmás Kandúr varázslatos mesevilágába csöppennek. Már a recepciónál egy óriás méretű, forgatható Csizmás Kandúr fogadja őket, de még számos színes fajáték kínál izgalmas szórakozást."

PIKNIK MAGAZIN

PIKNIK MAGAZIN

"Hatal­mas abla­ko­kon beáradó nap­sü­tés, vidám szí­nek, barát­sá­gos han­gu­lat és csupa MESÉS FAJÁ­TÉK köszönti a ját­szani sze­rető lányo­kat és fiú­kat a Csiz­más Kan­dúr ját­szó­ház­ban! Nem hiá­nyoz­hat­nak a leg­köz­ked­vel­tebb játé­kok, úgy, mint a csúszda, a tram­bu­lin, a pör­gettyű, a labi­rin­tus, a zene­sa­rok, a baba­szoba, a lengő­kö­tél, a kerek hinta és a sort még folytathatnánk!"

PÖTTYÖSLABDA

PÖTTYÖSLABDA

"Nem könnyű megtalálni a Csizmás Kandúr játszóházat, de érdemes :) pici, ettől viszont családias...És szép :) Mi nagyon jól éreztük magunkat a gyerekkel, 20 percig csak a labirintusban bújócskáztunk :)"

MINIMATINÉ

MINIMATINÉ

"Kő Boldizsár több új játszóterét is bemutattuk már nektek az elmúlt évben, hiszen a Rumini, a Tündér Ilona is nagy kedvencünk, éppen úgy mint a régebbiek, a Zöld Péter a Millenárison vagy a visegrádi Mátyás király játszótér. Most végre kipróbáltuk az általa megálmodott játszóházat is. A sok-sok fény, a tágas tér, a nem szokványos játszóházi játékok, a barátságos környezet igazán meggyőző volt számunkra."

SZÉLFORGÓ

SZÉLFORGÓ

"Hatalmas ablakokon beáradó napsütés, vidám színek, barátságos hangulat és csupa MESÉS FAJÁTÉK köszönti a játszani szerető lányokat és fiúkat a Csizmás Kandúr játszóházban!"

FANINFO

FANINFO

"Csúszda, a trambulin, a pörgettyű, a labirintus, a zenesarok, a babaszoba, a lengőkötél, a kerek hinta és a sort még folytathatnánk!"

MINIPEST

MINIPEST

"Azon kívül, hogy minden bizonnyal tényleg ez a legújabb játszóház a városban, sokkal fontosabb számomra, hogy ez Budapest első képzőművészeti játszóháza. Kő Boldizsár és csapata bámulatos világot varázsolt a Fogarasi útra, egy egyébként nem túl hangulatos épület tetőterébe: színek, formák, izgalmas terek és játékok fogadják a betérőket. Megtalálhatjuk a hagyományos nagymozgásos játékelemeket: van csúszda, trambulin, hinták több korosztálynak, sőt még kismotorok is, viszont mindez szinte észrevétlenül simul bele a tömérdek szebbnél szebben mintázott és festett házikó, hajóhinta, lovacska, hangszer, mászófal rengetegébe."