Terembérlet

A Csizmás Kandúr játszóházhoz 2 különterem tartozik: egy nagyobb (20-30 fős) és egy kisebb (4-8 fő). Nagyon újak, tiszták, barátságosak, gyerekbarátok. A nagyobb terem alkalmas sportfoglalkozások, nagyobb csoportos foglalkozások, előadások megtartására is. Kisebb termünket kiscsoportos, terápiás jellegű foglalkozásokhoz ajánljuk.

Szívesen kiadjuk ezeket a termeket jutányos áron olyan szervezeteknek vagy személyeknek, oktatóknak, akik bármilyen gyerekekkel-kismamákkal-anyukákkal kapcsolatos foglalkozást, terápiát, előadást, fejlesztést​ tartanak. A terembérlet ára egyedi ajánlat alapján számolandó, de minden esetben  a foglalkozásokon résztvevő gyerekek számára negyed óra ingyen levezető játékot biztosítunk játszóházunkban.

A termeket egyetlen órára és egész hétvégére is bérbe tudjuk adni, rendszeres és egyszeri alkalmakra is tökéletes, igény szerint pedig felszerelést is biztosítunk: tv, kivetítő, hangfalak, székek, asztalok, polifómok, párnák stb.

ÁRAKÉRT ÉS AJÁNLATÉRT KERESSEN BENNÜNKET A csizmaskandurjatszohaz@gmail.com címen vagy a 061 426 62 30-as telefonszámon. 

Olyan közösségek járnak rendszeresen hozzánk, mint:

-  Babasegély Szolgálat

-  Zuglói Babahordozó Klub

- Csepp a Tengerben Alapítvány

- Gyerekjóga Kuckó

- LoveYourBelly 

- JP Dance Company

Hosszútávú célunk az lenne, hogy egy olyan tér legyünk, ahol minden gyermekes család talál magának érdekes vagy fejlesztő programot. Ahol mindenki azért van, hogy a gyerekek jól érezzék megukat.