Az autó egyik része sem játék!

A kisfiúnk kezd egyre látványosabban cseperedni és ez nem csak a magasságán és az arca körvonalazódásán mérhető. A játék mindig is központi szerepet töltött be, kikapcsolódás tekintetében az életünkben! Nemrég még együtt legóztunk… Korábban együtt mókáztunk a játékfiguráival is, mostanra viszont egyre komolyabb játékokkal foglalja le magát! Ezekhez én már nem értek, de igyekszem kivenni a részem mégis belőle: e-sportra adta a fejét! Ehhez viszont (mivel falun lakunk, méghozzá egy eléggé félreesőben, ahonnan menetrendszerinti busz csak két óránként indul) általában felviszem őt a fővárosba, mert itt is vannak rendes edzései például. A számítógépes játék is játék, de sport is egyben!

Régen nem használtuk ennyit a kocsit, de a megnövekedett igénybevétel és az öregedése miatt én pedig új szervizt kellett keressek: metaautoszerviz.hu. Ez lett a legjobb választás szerintem a főváros azon környékén, ahová gyakran feljárunk.

De ők annyira gyorsan is dolgoznak, hogy a fiam egy-egy programja alatt teljesen át is nézik általában a kocsi azon részét, ami épp problémássá vált. Legutóbb klímatöltés volt esedékes, és pont olyan hibátlan munkát végeztek, mint mindig.

Klímatöltés: itt, ezen a linken megtalálhatjátok, hogy egyáltalán hogyan is működik a klíma, hogyan megy a klímatöltés maga, miért fontos a tisztítás, stb. A Méta szervizének honlapján még pontos árlistát is kaptok mindenről. Tételesen felsorolva a javítás-típusokat.

Ugyanezt megcsinálhatjátok a többi szolgáltatásuk kapcsán is. Nagyon korszerűen működő szisztémát dolgoztak ki, és jól használják az internetet. Király hely, ajánlom többeteknek, akinek az aktuális szakija kicsit le van maradva a korszerű technológiákkal, mert a Méta mindenben viszi a prímet és nem csak az e-sport, az autó is komolyabb dolog, mint a játék, úgyhogy érteni kell minden részéhez!