Te mit szeretsz a legjobban csinálni?

Pár hónapja kaptam a páromtól egy kiscicát. Azóta ő lett az én kis szemem fénye, a leggyönyörűbb cica, aki valaha láttam. Úgy hívják, hogy Garfield, mert kis vörös. A vörös macskák köztudottan bolondok, és sokkal – sokkal játékosabbak az összes többi cicánál, pedig kiskorukban még minden cica játékos, de a vörösek már akkor is különösen, és náluk ez egész életükben meg is marad általában.

A gond az, hogy nem tudtam neki elég játékot venni eddig. Vannak persze kisebb játékai, labdái, plüssei, de nem volt pénzem venni neki például egy nagyobb kaparófát, pedig tudom, hogy egyszerűen imádná.

Nagyon elszomorított a gondolat, hogy nem tudok mindent megadni a kicsikémnek, hiszen nekem ő olyan mintha a gyerekem lenne, ő az én kisbabám.

Jelenleg még tanulok egyetemen, és úgy döntöttem, hogy ezentúl diákmunkát fogok vállalni annak érdekében, hogy a picimnek mindene meglegyen.

A diákmunka budapest lehetőségek között a TopiWork mellett döntöttem, és mindjárt el is mondom, hogy miért.

A TopiWork Iskolaszövetkezet oldala rengeteg lehetőséget rejt magában. Rendszerezetten tárja elénk az álláslehetőségeket és a különböző opciókat.

Találunk az oldalon egy “hallgatóknak” részt például, amelyen belül találunk általános tájékoztatót, válaszokat a leggyakoribb kérdésekre (például, hogy hány éves kortól dolgozhatunk, mi kell a regisztrációhoz, mi alapján történik a munkára való kiválasztás, hogyan számolják a fizetést, mikor kapunk fizetést, és ,ég reggelig sorolhatnám, mennyi mindenre kapunk itt választ), illetve a munkára jelentkezés menetében is nyújtanak itt nekünk segítséget.

Az oldalon blogbejegyzéseket is találunk, nekem ezek például nagyon hasznosnak bizonyultak, nagyon sok fontos infót találtam bennük, és nagy segítséget jelenthetnek abban, hogy milyen munkát válasszunk magunknak.

A szlogenjük is nagyon megfogott, mert számomra azt sugallja, hogy fontos az iskolaszövetkezetnek, hogy mindenki olyan állást találjon, amit igazán szeretni fog.

Hasznos szerintem, hogy az oldalon nem egyszerűen csak kulcsszó beírásával tudunk keresni, hanem a kereső sáv tagolva van három részre, így külön kereshetünk munkakör vagy szakképzettség alapján, helyszín szerint (város, vármegye vagy irányítószám segítségével), illetve kategóriák között is válogathatunk, például fizikai, HR, gazdasági, otthonról végezhető vagy műszaki kategóriát is választhatunk. Ezen kívül lentebb tekerve a népszerű kategóriákat is látjuk, amelyek mellett még egy jól látható számmal is jelezve van, hogy pontosan hány állásajánlat elérhető az adott kategóriában.

A TopiWork-nél egyébként több, mint száz állás között válogathatunk, ami biztosítja, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Diákmunka ügyben tehát mindenképpen őket ajánlom, diákmunka budapest kategóriában biztos vagyok benne, hogy verhetetlenek!