Ikreket várunk, és már meg is van a testvér babakocsi

Minden nő életében a legnagyobb öröm, mikor megtudja, hogy kisbabát vár. A párommal már nagyon készültünk erre a pillanatra, sokat kellett tennünk érte, hogy teherbe tudjunk esni, így nagyon megbecsüljük a jelenlegi helyzetet. Az már csak hab a tortán, hogy ha valaki nagyon szeretne valamit, és nagyon koncentrál, hogy elérje, akkor nem csak szimplán, de duplán megkapja a sorstól. Így esett, hogy a pocakomban most nem csak egy kis manó, hanem kettő várja a világrajövetelt. Először kicsit megijedtünk a dologtól, de aztán, mikor felocsúdunk az első sokkból, nagyon boldogok lettünk. Az ilyen helyzetek nem könnyűek, de mindenki megoldja valahogy, hát mi is megfogjuk.

 

Ami persze nehézséget okoz egy kicsit, hogy anyagilag helytálljunk, mindenből kettőt kell venni. Két kiságy, két etetőszék, két kis ruha mindenből, ami persze elég megterhelő lesz. Az a szerencsénk, hogy nagy a család, és sok mindent kapni is fogunk. Például a nagymamák már össze is szövetkeztek, és megbeszélték, hogy megveszik nekünk a babakocsit. Annyira jó fejek, hogy meg is beszélték velünk, hogy mi csak válasszuk ki, hogy melyiket szeretnénk, a többit pedig majd ők intézik ketten. Hát nem csodálatos ez a nagyszerű együttműködés?

 

Már csak azért is biztos vagyok benne, hogy jó helyre érkeznek hozzánk ezek a gyerekek, mert ilyen összetartó család már ritkán fordul elő a mai világban.

 

Szóval fel volt adva a lecke, hogy válasszunk babakocsit a gyerekeknek. nem akartunk nagyon drágát, hiszen még sok minden másra is szükségünk lesz, de azt azért fontosnak tartottuk, hogy olyan legyen, ami jól bírja a strapát, mert két gyerekkel azért nagy terhelésnek lesz kitéve. A legtöbb helyen a babakocsik.hu választékát ajánlották, így mi is ott kezdtük a nézelődést, és szerencsére nem is kellett tovább mennünk, mert meg is találtuk a tökéleteset. Nagyon praktikus darab, variálható, van hozzá két mózeskosár, két sport ülőrész és két autósülés is, ami azért is jó, mert ezeket már nem kell külön megvenni. Ami pedig külön tetszik benne, hogy még nem döntöttem el, hogy magam felé fordítva, vagy előre nézzenek majd a kicsik, de ezen a babakocsin eldönthetem, hogy éppen merre, így lesz lehetőségem kikísérletezni, hogy melyiket szeretik a kicsik jobban.

 

Egy unisex színűt választottunk, mert még nem tudjuk, hogy fiúk lesznek, vagy lányok, esetleg vegyesen, így biztosan nem lesz belőle probléma, mert bármilyen neműek is lesznek, bele lehet nyugodtan ültetni őket. Nagyon nagy könnyebbség, hogy a nagyiknak köszönhetően már túl vagyunk ezen, és nem kell rajta gondolkodni, hogy milyet és honnan szerezzünk be. Mert nem csak a babaholmik megvásárlása, de az én életvitel változásom is nagyban megterheli a költségvetésünket. Most már csak bio dolgokat ehetek, amíg véget nem ér a szoptatási időszak, és ezek az élelmiszerek átlagosan kétszer annyiba kerülnek, mint a nem bio dolgok, így még nagyobb öröm, hogy ennyit tudtunk spórolni a testvér babakocsi megvásárlásán. És hol van még a vége? De nem baj, nem esünk kétségbe, a lényeg úgysem az, hogy minden tárgy a rendelkezésünkre álljon, sokkal nagyobb kincs egy családnál a megértő kedvesség és a szeretet, ami nálunk egyértelműen adott.