Az életmódváltással a ruhatáram is felfrissült

Sokáig úgy gondoltam, hogy az egészséges életmód csak a karcsú, és gyönyörű nők kiváltsága lehet. Aztán szép lassan rá kellett jönnöm, hogy ezt nem lehet semmilyen testi adottsághoz kötni. Az egészség csak és kizárólag rajtunk múlik. Tudni kell rólam, hogy én pont nem vagyok egy karcsú alkat, mégis teljesen rendben van az egészségem, és elégedett vagyok a külsőmmel. Talán pont ez a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkbe. Ehhez csupán oda kell figyelnünk az étkezési szokásainkra, és arra, hogy olyan ruhákban legyünk, amikben magabiztosnak érezzük magunkat.

És itt jön az a pont, amikor is ki merem jelenteni, hogy egy nőnek nagyon is fontos a külseje, és a ruhatára, mert kell az, hogy olyan ruhákban legyen mások előtt, amikben van önbizalma. Amikor eldöntöttem, hogy változtatok az életemen, akkor kezdtem keresgélni új szetteket az interneten. Mivel válogatós vagyok, ezért csak egy oldal felelt meg az elvárásaimnak, de ott viszont mindent megtaláltam, amire gondoltam. Azt már említettem, hogy nem vagyok egy karcsú virágszál, ezért kifejezetten női maxi ruhát kerestem, hiszen amúgy is jön a nyári meleg, olyankor pedig csak ilyenben tudom átvészelni a napokat.

Több tucat ruha közül válogattam össze egy új ruhatárra valót, mivel a régit jóformán minden darabbal együtt le akartam cserélni. Azt találtam ki, hogy azokat részben eladom, részben pedig felajánlom jótékony célokra, hátha valakinek pont azok a ruhák fogják a változást jelenteni. Ezzel is a változás útjára léptem, ugyanis régen csak kidobtam, ha valami nem kellett. A rendelés leadásától számított 3-14 napon belül meg is érkeztek az új ruháim, amiket már egytől-egyig leteszteltem a mindennapokban. Tényleg éreztem a különbséget, a határozottságot, és az elmondások szerint csak úgy ragyogtam. És mindezt magamnak köszönhetem, nem pedig valamilyen külső befolyásnak.női maxi ruha

Ekkor határoztam el, hogy megpróbálok másoknak is segíteni, elsősorban pedig a közeli nő ismerőseimre gondoltam. Összehívtam őket egy csajos délutánra, ahol meséltem nekik a tapasztalaimról, a vitaminkúráról, illetve az online butikról, ahonnan stílusos ruhákat vehetnek jó áron. Utóbbira valamiért sokkal jobban felkapták a fejüket, úgyhogy meg is mutattam nekik a webshopot. Molett-, elegáns-, egyszerű-, alkalmi ruhák tucatja fogadta őket, amik közül többen már kapásból rendelni akartak, mert annyira megtetszett nekik. A mérettáblázat alapján a számok között is sikerült kiigazodni, így már tényleg csak a rendelés gombra kellett kattintani. Jó volt látni, hogy ilyen lelkesek lesznek, ha ruhákról van szó, és biztos voltam benne, hogy ezek után jól is fogják érezni magukat bennük.

Egy boldog nőnél nincs szebb látvány! Ezért is ajánlom mindenkinek, hogy próbáljon ki új színeket, összeállításokat, sőt akár merészebb darabokat is, és kérje ki mások véleményét. Meglepő eredmények születnek ilyenkor, hiszen magunkról – sokszor – rosszabb véleménnyel vagyunk, mivel kritikusabbak vagyunk magunkkal szemben. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen önkritika nélkül nem lehet szabad létezni. Az online vásárlás lehetősége egyébként nekem pluszban tett hozzá az életmódváltáshoz. Mivel nem fecséreltem időt a plázában mászkálással, hanem otthon, viszonylag rövid idő alatt letudtam a rendeléseket, több időm (és energiám) maradt a testmozgásra. Ezt korábban elhanyagoltam, mivel mindig nagyon fáradtan értem haza, és már nem volt hozzá kedvem.

Ezért is lettem boldog, amikor kialakítottam az új életemet, és ezzel másoknak is örömet tudtam okozni.